Utama Isu Terkini

Isu Terkini

From festivals in Florida to touring Dracula’s digs in Romania, we round up the best destinations to visit this October. As summer abandons Europe again this October, eke out the last of the rays and raves in Ibiza, where nightclubs will be going out with a bang for the winter break. When the party finally stops head to the island’s north.

PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) telah mengumumkan untuk mengeluarkan skin weapon bertemakan twitch streamer terkenal 'Dr DisRespect' Beahm dan Michael 'Grzesiek' Shroud. Kedua-dua streamer ini sudah pasti korang kenal mereka dengan kehandalan mereka dalam game PUBG. Promosi event dari 4 jun sehingga 30...
Bila cerita pasal monitor, reseach punya reseach bukan main banyak lagi pilihan. Nak naik taraf RIG PC menjadi kebiasaan untuk para gamers .Itulah sebabnya kami berada di sini untuk membantu anda mencari monitor permainan yang terbaik dan sesuai dengan...
2018-06-01 - Sebelum ni kebanyakkan player jarang menggunakan Molotov dan merupakan thowables yang paling jarang di pick-up. Nampaknya, developer PUBG telah memperbaiki molotov dalam patch terbaru. Molotov mempunyai radius effect yang lebih besar serta api boleh marak ke dinding dan...
Itulah persediaan untuk Vampyr, permainan baru dari DONTNOD Entertainment, studio yang mencipta game hebat seperti Life is Strange. Vampyr kali ini akan dikeluarkan dengan konsep berbeza, yang digambarkan sebagai RPG bertemakan dunia kegelapan, bakal dilancarkan pada 5 Jun. Lihat...
Edifier telah mengumumkan di Facebook, mereka akan mengembalikan gadget-gadget kegemaran orang ramai dan akan menurunkan harganya. Berita baik untuk ada siapa-siapa yang berminat nak beli speaker or headphone. Boleh layan game atau dengan movie dengan lebih puas hati. This event will...
Terima kasih kerana melawati KatDia.com. KatDia merupakan laman web yang memaparkan berita-berita terkini mengenai video games, gadget, event e-sukan dan pelbagai lagi berkaitan indusri gaming di Malaysia. Selain itu kami akan membincangkan tips-tips permainan video serta mempamerkan konsep hiburan melalui...
Untuk pengetahuan korang, kami bercadang untuk jadikan KatDia.com salah satu komuniti streamer-streamer di Malaysia. Kami mahu mengumpul semua maklumat streamer-streamer yang ada di Malaysia. Semuanya akan diletakkan di dalam website kami bagi memudahkan fans-fans anda tengok semua detail anda...
Mencari timba si anak dara, Di bawah sarang burung tempua, Salam sembah pembuka bicara, Selamat Datang untuk semua. Selamat Datang ke KatDia.com. Kami admin KatDia mengucapkan ribuan terima kasih kerana melawati laman web kami. Tujuan utama laman web KatDia.com adalah untuk menyokong usaha-usaha gamers...
All right. Well, take care yourself. I guess that's what you're best, presence old master? A tremor in the Force. The last time felt it was in the presence of my old master. I have traced the Rebel spies...
All right. Well, take care yourself. I guess that's what you're best, presence old master? A tremor in the Force. The last time felt it was in the presence of my old master. I have traced the Rebel spies...

Sosial Media

1,185PeminatSuka
5PengikutMengikuti
7PengikutMengikuti
0MelangganMelanggan

Iklan

Artikel Terbaru

PUBG Southeast Asia Championship

PUBG Southeast Asia Championship Event ini dianjurkan oleh ASUS Republic of Gamers and MET Malaysia. Setakat ini qualifying untuk tournament ini sudah pun habis. Skuad PUBG yang...

Asus ROG Phone , telefon pintar gaming terbaru

Jenama ROG atau dikenali dengan Republic Of Gamers adalah satu jenama yang sangat dikenali oleh peminat gamers. Pada events Computex 2018, Asus mengumumkan ROG...

PC Gaming Chair by Prank Seven Tech

Admin ada tengok kat Facebook ada kerusi baik untuk dijual. Murah dan mantap untuk gamer-gamer yang nk kerusi gaming yang berkualiti serta harga berpatutan. Kata...