Utama Events

Events

From festivals in Florida to touring Dracula’s digs in Romania, we round up the best destinations to visit this October. As summer abandons Europe again this October, eke out the last of the rays and raves in Ibiza, where nightclubs will be going out with a bang for the winter break. When the party finally stops head to the island’s north.

All right. Well, take care yourself. I guess that's what you're best, presence old master? A tremor in the Force. The last time felt it was in the presence of my old master. I have traced the Rebel spies...
All right. Well, take care yourself. I guess that's what you're best, presence old master? A tremor in the Force. The last time felt it was in the presence of my old master. I have traced the Rebel spies...
PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) telah mengumumkan untuk mengeluarkan skin weapon bertemakan twitch streamer terkenal 'Dr DisRespect' Beahm dan Michael 'Grzesiek' Shroud. Kedua-dua streamer ini sudah pasti korang kenal mereka dengan kehandalan mereka dalam game PUBG. Promosi event dari 4 jun sehingga 30...
Terima kasih kerana melawati KatDia.com. KatDia merupakan laman web yang memaparkan berita-berita terkini mengenai video games, gadget, event e-sukan dan pelbagai lagi berkaitan indusri gaming di Malaysia. Selain itu kami akan membincangkan tips-tips permainan video serta mempamerkan konsep hiburan melalui...
All right. Well, take care yourself. I guess that's what you're best, presence old master? A tremor in the Force. The last time felt it was in the presence of my old master. I have traced the Rebel spies...
PUBG Southeast Asia Championship Event ini dianjurkan oleh ASUS Republic of Gamers and MET Malaysia. Setakat ini qualifying untuk tournament ini sudah pun habis. Skuad PUBG yang bakal menang akan dinobatkan skuad PUBG Terbaik dalam SEA TOP PUBG SQUAD. AKAN DATANG, pada 9...
All right. Well, take care yourself. I guess that's what you're best, presence old master? A tremor in the Force. The last time felt it was in the presence of my old master. I have traced the Rebel spies...
Edifier telah mengumumkan di Facebook, mereka akan mengembalikan gadget-gadget kegemaran orang ramai dan akan menurunkan harganya. Berita baik untuk ada siapa-siapa yang berminat nak beli speaker or headphone. Boleh layan game atau dengan movie dengan lebih puas hati. This event will...
Jom lihat dua streamer hebat dari Twitch. Shroud dan Dr DisRespect bersama dalam duo di PUBG DreamHack Showdown Event. Event ini mereka dijemput untuk perasmian weapon skins mereka. Dah tgk skins diorang? Kalo belum boleh lihat disini. Mereka juga mendapat...
All right. Well, take care yourself. I guess that's what you're best, presence old master? A tremor in the Force. The last time felt it was in the presence of my old master. I have traced the Rebel spies...

Sosial Media

1,185PeminatSuka
5PengikutMengikuti
7PengikutMengikuti
0MelangganMelanggan

Iklan

Artikel Terbaru

PUBG Southeast Asia Championship

PUBG Southeast Asia Championship Event ini dianjurkan oleh ASUS Republic of Gamers and MET Malaysia. Setakat ini qualifying untuk tournament ini sudah pun habis. Skuad PUBG yang...

Asus ROG Phone , telefon pintar gaming terbaru

Jenama ROG atau dikenali dengan Republic Of Gamers adalah satu jenama yang sangat dikenali oleh peminat gamers. Pada events Computex 2018, Asus mengumumkan ROG...

PC Gaming Chair by Prank Seven Tech

Admin ada tengok kat Facebook ada kerusi baik untuk dijual. Murah dan mantap untuk gamer-gamer yang nk kerusi gaming yang berkualiti serta harga berpatutan. Kata...