Mencari timba si anak dara,

Di bawah sarang burung tempua,

Salam sembah pembuka bicara,

Selamat Datang untuk semua.

Selamat Datang ke KatDia.com. Kami admin KatDia mengucapkan ribuan terima kasih kerana melawati laman web kami.

Tujuan utama laman web KatDia.com adalah untuk menyokong usaha-usaha gamers tempatan serta memartabatkan dunia gaming dan meningkatkan industri e-sukan di Malaysia.

Kami juga akan menulis artikel-artikel terkini berkaitan permainan video, gadget, event e-sukan. Di harapkan artikel-artikel kami mendapat sambutan dan sokongan dari anda. Jangan lupa nanti utk Like & Share. P/S Admin sayang korang sgt2.

Bukan sahaja berita, kami juga akan memaparkan video-video lucu dan menarik berkaitan video games. Buat masa ni kami x sunting, cuma ambil dari orang lain. Sekiranya owner video tak bagi pamer kt sini, kami mohon maaf dan boleh PM or Emel kami untuk dipadankan.

Selain itu, kami juga akan mempertengahkan Streamer-streamer yang ada di Malaysia. Kami akan cuba mengumpul data setiap streamers dan akan support serta tolong korang tingkatkan views serta memudahkan orang ramai melihat semua streamer yg ada.

Kami bercadang untuk meletakkan profil lengkap semua streamers di Malaysia melalui KatDia.com

Sekirnya anda seorang streamer, sila emel kami di admin@katdia.com untuk maklumat anda.

Kami berharap untuk mencipta komuniti streamers di Malaysia. Namum, oleh kerana team admin kami yg kecil, kami hanya mampu menfokuskan kepada beberapa genre yg popular seperti

  • PUBG PC
  • PUBG Mobile
  • CS GO
  • Mobile legends
  • Dota 2

Platform kami juga akan memaparkan video games dari Steam sekiranya harga dia jatuh or luck korang dpt FREE terus untuk game berbayar.

Diaharapkan platform komuniti kami mendapat sambutan dari kalian. Kami menghargai sekiranya korang menyokong usaha kami. Ribuan Terima Kasih !

Tinggalkan Komen

Sila masukkan komen ada!
Sila masukkan nama anda